Gingerwald breekt het ijs bij Dare To Date

 
Daretodate1.jpg
Daretodate3.jpg
 
 

Single and very very ready to flamingle? Laat de datingsites achterwege en maak real life connections via Dare To Date. Deze start-up heeft ondertussen al half Nederland en België ingepalmd met hun speeddating events.

Van Eindhoven naar Antwerpen tot Brussel kan je je inschrijven om een avondje tête-à-têten met een deadline. Een beetje verlegen? Geen zorgen, er liggen ijsbrekers op tafel waardoor je nooit zonder gespreksstof zit.

Talking about ijsbrekers: Gingerwald mocht samen met Dare To Date een extra juicy edition organiseren in bar Sanba in Antwerpen. Primeur: de speeddaters hadden de optie om van onze juice shots échte shots te maken door er wodka aan toe te voegen! Een s(c)hot in de roos!

________________________________________________________

Ook een juice corner op jouw event? Geef je vraag door via dit formulier.

 
Jan VerhoevenComment