Gingerwallie in de kijker: AccountingTeam

 
AccountingTeam.jpg

Het enthousiasme van AccountingTeam straalt er vanaf, dat zie je zo. Bij deze boekhouders word je altijd ontvangen met een glimlach!

Zit je met een financiëel vraagstuk waar je als bedrijf niet uitgeraakt? De 40 specialisten bij AccountingTeam vinden niet gewoon het antwoord voor, maar vooral sámen met jou. Als startende ondernemer weet je vaak niet wat of hoe (we would know!). AccountingTeam zet zich in als jouw partner om mee te denken over strategische oplossingen en neemt zo een hele last van jouw schouders zodat de ondernemer zich kan bezighouden met… wel euh… ondernemen!

“Dat is een moderne en frisse aanpak?’” denk je nu waarschijnlijk. Klopt! Koppel dat dan ook nog is aan 40 jaar aan expertise. 🤯 Doen ze goed daar!

Dit bedrijf uit Kontich zoekt trouwens ook nog een Boekhouder/Accountant - Dossierbeheerder, dus ga zeker eens naar hun vacatures als je bij dit topteam wilt werken (en daarbovenop nog eens toegang wil hebben tot onze sapjes op dagelijkse basis 😉 )

Ook interesse in een juice corner voor jouw bedrijf? Ga naar www.gingerwald.be/home voor meer info of stuur een mailtje naar hello@gingerwald.be met jouw vraag.

 
Jan VerhoevenComment