Gingerwald op de Dag van de Medewerker bij VOKA

 
IMG_2845 (002).jpg
 
 

Ondernemers kennen VOKA als dat duwtje-in-de-rug en ondersteuning in jouw dromen. Het is een werkgeversorganisatie die opkomt voor de belangen van niet minder dan 18.000 Vlaamse ondernemers. How jong!

Als je lid bent van VOKA, heb je de kans om begeleid te worden en advies te vragen aan talrijke experts over onderwerpen zoals duurzaam ondernemen, innovatie, subsidies, digitalisatie,… Ze bouwen ook bruggen door organisaties in contact te brengen via netwerkevenementen en geven startende ondernemingen een platform, bijvoorbeeld op Crowd by Night waar ook Gingerwald aanwezig was. (lees Live Launch at Crowd by Night). Toporganisatie dus! Zonder hen hadden we zeker niet de fantastische crowdfunding campagne gekend die het is geworden (danku VOKA ! 😍 )

Op 14 mei vierde VOKA feest! In plaats van de typische ‘Secretaressendag’, zetten ze op deze dag alle medewerkers in de bloemetjes. Geen deadlines en lange meetings, maar een super relaxerende dag met massages, yoga en - uiteraard - Gingerwald sapjes. Bij VOKA snappen ze dat een kantoor dat enkel dient om te werken, euhm… niet werkt. Door werknemers vrijheid te geven om zich te ontspannen, krijg je automatisch een veel gemotiveerder team. Al is het maar met een kleine pauze en een nog kleiner juice shotje. 😇

__________

Startende ondernemer? Go check out Voka op https://www.voka.be/.

Ook het gevoel dat je team een boost kan gebruiken? Zoek je naar een alternatief op de potjes snoep tijdens de vergaderingen te vervangen? Stuur ons gerust op hello@gingerwald.be.

 
Jan VerhoevenComment