Autosalon | Brussels Motor Show 2020 I Gingerwald breekt het ijs voor MINI 

 

Een van de grootste auto (en motor-)salons van Europa is vorige week weer van start gegaan met hun 98ste! editie: de Brussels Motor Show - hét Autosalon. Van 10 januari tot 19 januari vond dit jaar hét event voor menig Vlaming (zo’n half miljoen!) plaats om de nieuwste modellen te gaan bewonderen of een fikse korting op de kop te tikken. Dit jaar was het daar extra juicy, want wij mochten voor MINI de nieuwsgierige passanten een juicy Gingerwald boost geven!

A2pix-FBlaise_504.jpg

Capturing the spirit - zen of energy?

Wij mochten dit jaar de stand van MINI een juicy boost geven, ter ere van twee van hun modellen: de MINI Electric en de MINI John Cooper Works. We kregen de opdracht om twee drankjes te voorzien die de spirit van beide wagens belichaamt. 

Voor de MINI Electric gingen we de ~zen~route op en serveren daarbij onze Smaragd - een fris sapje met spinazie, ananas, groene appel, citroen en munt. Superfresh en relaxing! 

Voor de MINI John Cooper Works zochten we *energy*. Je kan misschien al raden welke kant wij daarmee zouden opgaan: gember, gember, gember! We kozen voor onze Ushuaia met wortel, gember, rode appel, groene appel en citroen. Een drankje met een kick! We voegden ook nog een mini scheutje rode biet toe om de rode toets van de MINI John Cooper Works door te trekken. 

MINI zag het groots

Daarom leverden we voor het Autosalon onze juices niet in onze gebruikelijke shots, maar werden ze daar geserveerd in glazen van 200ml voor de lucky peeps die daar interesse tonen in deze nieuwe modellen. In totaal schonken we daar 360 liter van onze juicy goodness! 🤤 Dat is het equivalent van 3.600 juice shots! Om dat klaar te spelen organiseerden we zelfs extra juice sessies, zodat we altijd een zo vers mogelijk product konden leveren.

Helaas is het dit jaar weer gedaan, maar wij kijken al uit om volgend jaar MINI en de andere 690 merken te gaan bewonderen. Vroem, vroem, vroem!

A2pix-FBlaise_507.jpg

Ook Gingerwald juice op jouw event? Bel ons effe op via 03 456 27 21. Verlegen? Geen zin in zo’n sociaal contact? No worries, een mailtje kan ook. Dat is dan op hello@gingerwald.be.