Claeys & Engels I Gingerwallie in de kijker

 

Een bedrijf dat opgestart is op 01.01.01 kan niets anders dan veelbelovend zijn. En dat is Claeys & Engels zeker wel. Veelbelovend - en gedreven die beloftes waar te maken!

Claeys & Engels is een juridisch bureau gespecialiseerd in adviesverlening met betrekking op human resources. Niet alleen in de buurt van hun 6(!) kantoren doorheen Vlaanderen kan je bij hen terecht. Ze zijn ook nog eens het eerste gespecialiseerde advocatenkantoor dat zowel aan een nationaal als internationaal cliënteel een full service aanbiedt in alle materies die verband houden met het menselijke kapitaal. PFIEUW! Sjieke dingens, hé?!

Wanneer je bij hen komt, zal je geen droge herhaling van de wet voorgelezen krijgen. Ze sturen jou het specifieke advies op dat voor jouw bedrijf van toepassing is. Niets meer, niets minder.

Soms is het juiste advies niet het gewenste advies. Maar jouw belang staat voor ons voorop en dat betekent dat onze focus ligt op het geven van het juiste advies, niet enkel op het brengen van goed nieuws. - Claeys & Engels

Ze hebben bij Claeys & Engels geen medailles, awards of prijzen nodig om te bewijzen dat hun team met meer dan 80 medewerkers topwerk levert. Dit wordt ook nog eens bevestigd door hun constante hoge ranking in de Legal 500 (noem het maar de Billboard voor advocatenkantoren). Ze stoefen niet eens over het feit dat ze daar meerdere keren als enige Belgische kantoor de nummer 1 plaats kregen. Getalenteerd én bescheiden?! Moet je kunnen.

Als redelijk recente Gingerwallie hebben wij Claeys & Engels een beetje omgedoopt tot ons proefkonijn. Zij waren een van de eersten die onze nieuwe app uittestten, én zij zijn de trotse eigenaar van een superspeciaal proefprojectje dat je op de foto hierboven terugvindt. Later daarover meer, maar we geven alvast een hint: Holle Bolle Gijs.

Sinds september ‘19 krijgt de Brusselse locatie van Claeys & Engels hun dagelijkse boost via Gingerwald juice shots op de werkvloer. Wil jij ook weten hoe dat voelt? Stuur een bericht naar hello@gingerwald.be en we laten je met plezier proeven van het Gingerwald concept 😉.