Gingerwallie in de kijker: Bodymap

bodymap.jpg
 

Eén van onze OG’s (Original Gingerwallies): Bodymap in the shotlight.

Je kan Bodymap een écht passieproject noemen. De twee leading ladies - Liesbeth en Ann - zijn al heel hun leven gepassioneerd door de ontwikkeling van het menselijke lichaam. Vooral dat van kinderen!

Door het geven van leuke interactieve en wetenschappelijk onderbouwde opleidingen, reiken ze concrete kennis & tools aan om de ontwikkeling van elk kind optimaal te begeleiden en te stimuleren. Hun enthousiasme toont zich in de talrijke initiatieven die ze hebben opgericht om deze kennis te verspreiden.

Met hun Boostdagen en -kampen vullen ze de dagen van kinderen vol met leuke, interactieve bewegingsoefeningen. Of je kan zelf aan de slag gaan met hun speelkalenders waarbij je elke week een nieuwe beweging krijgt om uit te proberen met je kindje.

Helpen ook met het belang van beweging te verspreiden: Biba en Loeba! Deze mascottes ken je misschien wel van hun programma op Ketnet. Bodymap is de bedenker van dit leuke duo

Bodymap richt zich uiteindelijk op meer dan enkel de kinderen. Ze hopen de ouders en kleuterscholen van België en Nederlands te tonen hoe belangrijk beweging voor het kind is en vooral hen de ins and outs te leren kennen van de verschillende manieren waarop je kinderen al spelend kan doen leren.

De focus van Bodymap op de boosten van het lichaam is een boodschap die ons nauw aan het hart ligt. We zijn daarom supertrots om hen als Gingerwallie te hebben.

Bodymap heeft verschillende initiatieve voor jong en oud. Ontdek alles op hun website: www.bodymap.be.

Wil jij ook jouw medewerkers een gezonde boost geven? Zie wat wij voor jou kunnen doen verder op onze website.

 
Jan VerhoevenComment