LDV United I Gingerwallie in de kijker

 
Juice Corner _ Lores_ byHeatherDobson.png

Next in the shotlight: LDV United! Dit communicatiebureau voelt misschien jong aan, maar zijn al lang in the business (sinds 91’ baby)! Hun baseline is niet voor niets “We create fans for brands”. Ze zijn daar namelijk behoorlijk goed in.

Qua locatie zitten ze helemaal goed: een uitzicht op de Schelde en het kantoor is een groene en inspirerende omgeving. Klaar om die creatieve brainstormsessies helemaal te knallen!

Je zou dus wel kunnen zeggen dat het een echt walhalla is voor communicatiegoeroes. Tijdens projecten werken ze samen met het hele team tot een grote deadline. Het eindresultaat: een geweldige strategie en een boel energie. Dit komt al dan niet mede door de juice shotjes die ze daar dagelijks drinken… 😉 LDV United was dan ook een van Gingerwald’s allereerste Gingerwallies!

Red Bull, Devos Lemmens, Opel, Mitsubishi, Het Nieuwsblad,… Dit zijn maar enkelen van hun bekendste klanten! Een topper van formaat, die LDV. Ze zijn daar trouwens ook niet onbekend met het winnen van awards voor hun gedurfde campagnes. Kijk maar eens naar het lijstje van de Effie’s, bijvoorbeeld.

Een beetje inside information. LDV United is de locatie van de meeste foto’s “at work” die je hier op de website ziet. We geven ze daarom nog eens een ferme shout out en een dikke merci voor het verlenen van jullie juice corner, jullie locatie en jullie part-time LDV’ers, en sinds deze fotoshoot waarschijnlijk part-time fotomodellen. 😉

Zelf ontdekken wat die LDV’ers zo energetisch en gemotiveerd houdt? Laten we eens samenzitten en bespreken wat Gingerwald voor jou kan doen.