Gingerwallie in de kijker: Arxus

 
Veel dank aan deze toppers van  Arxus  voor de leuke foto! 👊

Veel dank aan deze toppers van Arxus voor de leuke foto! 👊

 
 

Wij bij Gingerwald zijn fan van al onze Gingerwallies! Hen in de kijker zetten, doen we dan ook met véél plezier.

Éen van onze Gingerwallies is Arxus, Managed Cloud Service Provider en thuisbasis voor een hecht team van meer dan 40 cloud experten. Dit bedrijf in Kontich ondersteunt haar klanten met private en publieke cloud oplossingen voor de uitdagingen en vraagstukken waar zij tegenaan lopen. Een vraagstuk dat ze alvast niet meer moeten oplossen: hoe kan ik gezonder zijn op de werkvloer. 😉

“Verrassende groenten- en fruitcombinaties naar binnen spelen, babbeltjes houden aan de fancy juice corner en werken aan een duurzamere werkplek met regionale producten. Wij.zijn.fan!”
(Ze zijn slim én nog heel lief ook! 🤭)

Met al die extra gezonde juice shots op de werkvloer, zijn we zeker dat ze extra hun best gaan doen om al hun klanten te helpen. Ze motiveren hun werknemers om kansen te grijpen. Hun motto: from member to leader! Nieuwe werknemers krijgen er ook een buddy, om hen de eerste maanden wegwijs te maken in het bedrijf. En ze organiseren leuke evenementen zoals een maandelijkse gamenight. Hoe leuk is dat?! Trouwens, ze hebben momenteel enkele vacatures openstaan… Als je daar werkt, kunnen wij alvast garanderen dat je er je dagelijkse portie groenten en fruit makkelijk zal binnenkrijgen!

Kortom, een Gingerwallie die we graag in de bloemetjes (of juices) zetten!

 
Jan VerhoevenComment