Digital First I Gingerwald breekt het ijs voor Belfius

 

Toegegeven, je zal ons nooit snel nee horen zeggen om op een van de greifste digital events van België te gaan staan. Maar over die uitnodiging van Belfius hoefden we zelfs geen twee keer na te denken.

Juice corner op Digital First event Brussel.jpg



Digital First is een tweedaags evenement in Tour & Taxis Brussel tjokvol met de meest prominente sprekers in het digitale landschap. Als je wou leren over growth hacking, influencer marketing en online sales was dit dé place to be. We kijken nu al uit naar numéro 15.

Met namen zoals Adobe, Facebook en Jonathan Kubben Quiñonez (MOM, I’M FINE) waren we uiteraard énorm geflatteerd om daar als juice-bedrijfje te gaan staan. Als ijsbreker voor de Belfius booth, waar zij met plezier iedereen informeerden over o.a. hun online bankieren systeem, mochten wij ons verhaal doen bij de passanten én standhouders aanwezig.

Gingerwald voor Belfius at Digital First

Van een leien dakje is het niet gegaan, dat zeggen we er gerust bij. Door wat WiFi problemen (ja, op een digital event, haha!) kregen we een tijdje lang onze juice corner niet open. Deze werkt namelijk met een WiFi-slot. Geen verbinding = geen deur die magisch opengaat. Al een geluk kon dit probleem met een eigen Hotspot opgelost worden, en waren de voorbijgangers natuurlijk extra benieuwd geworden (we hebben dat niet zo gepland, we promise 😉). Klein schouderklopje voor onszelf: aan het eind van de dag waren we volledig sold out. Woop woop!

Wat een fantastisch motiverende omgeving om zo een dagje te mogen gaan staan. See you next year @ Digital First?

Wil jij zelf ook een originele ijsbreker op jouw event plaatsen? Niet verlegen zijn! Stuur ons gewoon een mailtje op hello@gingerwald.be.