Wat doet Gingerwald eigenlijk?!

 
made by Gingerwald
 
 

We zijn hier helemaal met de deur in huis gevlogen zonder ons eerst voor te stellen.
Zo onbeleefd! Onze excuses.

Wat doet Gingerwald?

Gingerwald is begonnen als een B2B juice-leverancier.

We maken cold-pressed, raw juice shots in ons atelier in Lier met onze machtige juice pers. Dit is een machine met een kracht van meer dan 9 ton waarmee we de fruit, groenten en kruiden platwalsen in plaats van centrifugaal blenden. Hoe we onze juice shots van het veld tot bij jou krijgen? Dat lees je op deze pagina.

We bottelen al dat sap in shots van 100 ml, lekker gemakkelijk om binnen te krijgen dus. Daarna leveren we ze naar onze klanten, waaronder bedrijven zoals LDV United, Whitewood en Baloise. We hebben hiervoor speciale juice corners laten bouwen, volledig in steigerhout en gepimpt met een tablet. Daarop kan je bijvoorbeeld de juices of the day en hun ingrediënten bekijken. We leveren namelijk steeds 3 verschillende smaken 2 keer per week. Met meer dan 60 juice combinaties in ons assortiment moet je echt al moeite gaan doen om verveeld te geraken.

Met onze juice for people that don’t do juice hopen we ook de non-health guru’s te overtuigen dat gezond doen niet zo moeilijk is. Shotje binnen, en klaar. Zo hebben al die drukke kantoormensen snel weer tijd om te tikkeltokkelen op de computer en überbelangrijke meetings te houden!

We beseffen dat de harde werkers niet enkel op kantoor zitten. Daarom gaan we deze maand van start met onze leveringen naar particulieren via verschillende afhaalpunten zoals Bistro Evarist in Lier en Arenal in Mechelen. En ook in Antwerpen borrelt er vanalles… (stay tuned).

Hoe zijn jullie op het idee gekomen?

Het idee is geboren in het brein van Gingerwald founder Jan Verhoeven die zijn dagen ooit doorkwam op Red Bulls en pizza’s. De rest van zijn verhaal lees je op de pagina Over Gingerwald.

Wil je Gingerwald echt vanbinnen en vanbuiten kennen? Je vindt vast en zeker nog enkele antwoorden op onze FAQ pagina. Of ergens anders op onze website. Curieuze-neuze-mosterdpot maar eens rond!

 
Jan VerhoevenComment