The Beacon | Gingerwald breekt het ijs bij Lantis

 

Een welkomstgeschenk van je buren als je verhuist? Dat wordt bijna verwacht. Maar de verhuizer die zelf een geschenk geeft? Dat is origineel! Lantis deed het toen ze zich vorige week in hun nieuwe, hypertechnologische hoofdkantoor settelden: “The Beacon”.

the beacon.jpg
 
 

Na hun tijd als onze buren in het te klein geworden “Friendship Building”, zitten ze nu in een technologische ‘hub’ waar ze samen met andere bedrijven kunnen werken aan innovatieve manieren om de stad mobieler en slimmer te maken.

Lantis, dat momenteel als grootste project aan de Oosterweelverbinding werkt, deelde een 400-tal juicekes uit in de lobby van hun nieuwe thuis. Een omgekeerd welkomstgeschenk dus! De juicekes vielen in de smaak want de 400 shots waren in no-time uitgedeeld! (applausje!)

Onze zaakvoerder, Jan, was daarbij aanwezig om een extra woordje uitleg te geven en kon daarbij ineens op de foto met Corneel van Oosterweel. Nee hoor, het is niet raar als je die persoon niet kent. Corneel is namelijk geen echt persoon, hij is de mascotte van de Oosterweelverbinding en maakt duidelijk waar er gewerkt wordt aan de verbinding.

 
 
Blogpost.JPG
 
 

Wil jij ook pronken met zo’n origineel welkomstgeschenk als Gingerwald juice? Bel ons effe op via 03 456 27 21. Verlegen? Geen zin in zo’n sociaal contact? No worries, een mailtje kan ook. Dat is dan op hello@gingerwald.be.