De Roze Mars

 
01.De Roze Mars 02.jpg
 
 

De Roze Mars is een initiatief van Pink Ribbon en P&V. Samen gaan ze de strijd aan tegen borstkanker. Elke dag krijgen 26 vrouwen te horen dat ze deze verschrikkelijke ziekte hebben. 1 op 3 gevallen kan vermeden worden door een gezondere levensstijl.

Met de ‘Global Challenge’ willen ze mensen in de maand mei, ook wel ‘stap-maand’ genoemd, meer doen bewegen. Elke dag 30 minuutjes extra stappen is al voldoende! Het uiteindelijke doel is om met z’n allen 5 keer rond de wereld te stappen.

Om mensen te activeren, organiseerden ze verschillende flyeracties, live registraties en deelden ze Gingerwald juice shots uit! Iedereen die al geregistreerd was voor De Roze Mars of ter plekke registreerde, werd beloond met een shotje door de Pink Captains. Dit team van vrijwilligers deelde maar liefst 250 juice shots uit in het Vivium kantoor in Antwerpen en 350 shots in de P&V toren in Brussel.

Shot of the day: ‘Lady in Red’. Helemaal in het roze thema! Het is ook een echte booster, want dit shotje bevat watermeloen, ananas, gember, citroen, munt en rode biet.

Vanaf mei organiseren ze ook elke week een lunchwalk. Dit is een wandeling van 30 minuten tijdens de middagpauze die telkens een andere route volgt, zowel in Antwerpen als Brussel. Momenteel heeft De Roze Mars al 1246 deelnemers.

Een geweldig initiatief dat wij alleen maar kunnen toejuichen!

Registreer je via hun website: www.derozemars.be

A.De Roze Mars.png
 
Jan VerhoevenComment