Gingerwald breekt het ijs bij EnergieK! I Markant en Saartje Vandendriessche

 
Markant event.png
 
 

Een uitnodiging van de dames van Markant - het netwerk van en voor ondernemende vrouwen - om met onze juice corner op een event te komen staan. Daar zeiden we meteen en volmondig ‘ja!’ op. En zo geschiedde het dat Jan Verhoeven een hele avond aanwezig mocht zijn op een evenement… tussen 150 vrouwen.

Dat evenement was een avondlezing door Saartje Vandendriessche om haar boek ‘Altijd energie’ te promoten. Haar ervaringen hebben haar geleerd hoe 4 aspecten je energieniveau kunnen beïnvloeden. Dat wat je eet en drinkt jouw energiepeil kan beïnvloeden, wisten we bij Gingerwald al langer. Maar ook beweging, slaap en bovenal je mindset spelen een belangrijke rol in hoe energiek je je dag doorkomt. Saartje haar zoektocht ging verder en dieper, naar de zin en onzin van mindfulness en yoga, van ontgiften en koude douches, van shiatsu en acupunctuur en zoveel meer .

Gewapend met 120 juice shots probeerden we de girl power daar aanwezig alvast een kleine boost te geven. Bedankt voor de uitnodiging, dames!

Je kan Saartje Vandendriessche’s ‘Altijd Energie’ vinden in o.a. Standaard Boekhandel en op bol.com.
Bezoek ook eens de website van vzw Markant via
www.markantvzw.be.

 
Jan VerhoevenComment