Live Launch at Crowd by Night

 
Crowd by Night 02.jpg
 
 

Weken lang hebben we gewerkt naar deze dag. De spanning steeg toen het moment dichterbij kwam. Maar op donderdag 4 april was het eindelijk daar! Dé grote start van onze crowdfund campagne.

Met onze crowdfunding willen we uitbreiden van B2B naar B2C. Kortom, we willen dus onze juice shots tot bij jou thuis krijgen! Maar daarvoor hebben we hulp nodig. Nieuwe koeltasjes, extra delivery personeel en handige pick-up points kosten geld.

Op het Crowd by Night evenement kregen we de kans om ons voor te stellen aan honderden ondernemers en om ze te overtuigen van ons verhaal. Het hele evenement lang kon iedereen komen proeven van onze juice shots.

 
Crowd by Night 05.jpg
 

Shots van de dag: The Shrek, Kung Fu Fighting en Pink Panter. Echte winners! Na het proeven hadden de mensen niet veel meer nodig om overtuigd te zijn van ons concept.

Maar we stonden er niet enkel met wat shots. Jan kreeg de kans om onze crowdfunding live te lanceren voor een publiek van talloze ondernemers. De hele zaal telde mee af van 3,2,1, GO! Daar gingen we, klaar om €9000 op te halen. Wil jij ons ook steunen? Check dan zeker ulule.com/gingerwald. Je krijgt er ook nog mega coole rewards voor in de plaats. ;)

Het was een fantastisch leuke dag waar we ook andere toppers hebben leren kennen zoals de fancy zakdoeken van Huff & Puff en de óverheerlijke gebakjes van Tartelies.

 
 
 
Jan VerhoevenComment