De ongetwijfeld SUPER plezante bedrijven die onze Crowdfunding reeds steunden

 

Het innovatieteam van bpost, dat moéten wel toekomstdenkers zijn. Zien zij dus ook groeipotentieel in Gingerwald? Dankzij hun bijdrage zijn we alvast een hele stap dichter tot het behalen van ons einddoel.

Lemon Companies

Met een naam als Lemon Companies kan het bijna niet anders dan een match zijn tussen hen en Gingerwald. Voor je user interfaces, user experiences and smart websites moet je bij hen zijn. En binnenkort dus ook voor je Gingerwald shotjes ;)

Charlie Magazine

logo charlie.jpg

Onze vrienden bij Charlie Magazine organiseerden een heuse give-away rond onze crowdfunding. We like, maar dat wisten we al. Met hun interessante artikels blijven ze steeds weer taboes de wereld uit te helpen door ‘gewaagdere’ thema’s aan te halen. Ze bouwen een community op waar vrouwen elkaar aanmoedigen en perspectieven kunnen uitwisselen. Met andere woorden, een magazine om U tegen te zeggen. Check it out here.

RANDSTAD

randstad-logo-share-blue.jpg

Een van de bekendste uitzendkantoren van ons land is nu ook een Gingerwallie! Alles wat maar iets te maken heeft met human resources kunnen ze. Uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, human resources projecten, payrolling en projectsourcing. Wat je ook opnoemt, bij Randstad gaan ze je de ideale oplossing bieden. Check hier hun website.

A CONCEPT INTERIM

a-concept 01.jpg

Onze corners zijn duidelijk geliefd in de interimsector, want ook A concept interim maakt nu ook deel uit van onze Gingerwald family. Zij pakken de zaken heel persoonlijk aan. De lange termijnrelatie staat bij hen centraal. Zij kijken naar wat de klant echt nodig heeft en hoe ze dit het beste aanpakken via uitgebreide infosessies, opleidingen, begeleiding en evaluaties. Check hier hun site.

THE BIRDHOUSE

5a71be61ead1240001ebfb81_The Birdhouse Logo Compressed.jpg

Onze goede vrienden van The Birdhouse zijn niet alleen echte toppers, ze zijn ook nog eens grote juice fans. Deze start-up accelerator geeft onze co-workers in the Friendship Building via onze crowdfunding actie de kans om onze juice shots uit te testen. Sinds 2016 hielpen ze al 50 succesvolle start-ups en scale-ups die samen meer dan €7.5 miljoen kapitaal opbrachten. Klinkt goed he? Check zeker meer!


Voor bedrijven hebben we 2 soorten rewards:

  • een juice corner met wekelijkse juice shot levering voor 2 weken lang bij jou op de werkvloer (hoeveelheid afhankelijk van grootte bedrijf)

  • één super-exclusief aanbod om je eigen shotje te ontwikkelen met jouw bedrijf als juice shot naam. Deze wordt 4 keer op een periode van een jaar verspreid onder alle Gingerwallies, zowel bedrijven als particulieren.

Bekijk onze crowdfunding op www.ulule.com/gingerwald.

 
Jan VerhoevenComment