Baloise Insurance | Gingerwallie in de kijker

 
Thanks to Lemon Companies voor de foto! 🍋

Thanks to Lemon Companies voor de foto! 🍋

 
 

Méér dan een verzekering. Dat is waar Baloise Insurance voor wil staan. Deze Gingerwallie uit Berchem heeft al jarenlang ervaring en kunnen we dus een echte verzekeringsexpert noemen. Of het nu gaat om een auto-, brand- of familiale verzekering: ze doen het allemaal! Maar ook bij sparen of beleggen helpen ze je graag verder.

Baloise Insurance is ook meteen de eerste verzekeringsmaatschappij in België die het transport van medicatie, stalen en bloedproducten per drone verzekert. Dit om het toenemende verkeersprobleem tegen te gaan: een echte trendsetter dus!

Digitaal waar het kan, altijd menselijk.’ Baloise Insurance vindt het belangrijk om steeds in te spelen op de vernieuwende technologie. Maar ze vinden het nóg belangrijker om dat menselijk contact te behouden met hun klanten, partners en medewerkers.

Wist je dat… Baloise Insurance sinds kort de grootste privé kantooreigenaar is in regio Antwerpen?!

Ook jouw meest kostbare bezit, je gezondheid, wil Baloise Insurance verzorgen. Met hun B-tonic platform creëerden ze een online service waarbij je samen met een coach een persoonlijke uitdaging of gezondheisdoel kan kiezen. Je krijgt dan tips op maat over voeding, preventie voor blessures en mentale gezondheid. Op het platform vinden deelnemers ook hulp en steun bij elkaar om hun doel te bereiken.

Ontdek nog meer straffe kwaliteiten van deze Gingerwalle op www.baloise.be.

Gingerwald levert 2x per week een volle koelkast aan juice shots bij Baloise. Ook eventueel geïnteresseerd in een juice corner bij jou op de vloer? Stel je vragen via hello@gingerwald.be.