Gingerwallie in de kijker: Baloise

 
Thanks to  Lemon Companies  voor de foto! 🍋

Thanks to Lemon Companies voor de foto! 🍋

 
 

Méér dan een verzekering. Dat is dé slogan waar Baloise mee uitpakt. Deze Gingerwallie uit Berchem heeft al jarenlang ervaring en kunnen we dus een echte verzekeringsexpert noemen! Of het nu gaat om een auto-, brand- of familiale verzekering: ze doen het allemaal! Maar ook bij sparen of beleggen helpen ze je graag verder.

Baloise is ook meteen de eerste verzekeringsmaatschappij in België die het transport van medicatie, stalen en bloedproducten per drone verzekert. Dit om het toenemende verkeersprobleem tegen te gaan: een echte trendsetter dus!

Digitaal als het kan, menselijk als het moet.’ Baloise vindt het belangrijk om steeds in te spelen op de vernieuwende technologie. Maar ze vinden het nóg belangrijker om dat menselijk contact te behouden met hun klanten, partners en medewerkers.

Wist je dat… Baloise sinds kort de grootste privé kantooreigenaar is in regio Antwerpen met een investeringswaarde van €340 miljoen?! En bij die toppers staat onze juice corner. Wij zijn trots!

Ook jouw meest kostbare bezit, je gezondheid, wil Baloise verzorgen. Met hun B-tonic platform creëerden ze een online service waarbij deelnemers samen met een coach een persoonlijke uitdaging of doel kunnen kiezen. Op een persoonlijke pagina krijg je ook tips op maat over voeding, preventie voor blessures, en mentale gezondheid. Op het platform vinden deelnemers ook hulp en steun bij elkaar om hun doel te bereiken.

Bekijk zeker hun website op www.baloise.be en ontdek nog meer straffe kwaliteiten van deze Gingerwallie!