Gingerwald train I Exellys kiest

 
 
 

Choo, choo. Cho-wow.

Een en al verwondering bij de volgende halte van de Gingerwald Train: Exellys.

Deze tech talent integrators hebben niet enkel een fantastisch mooie website, ze doen ook fantastisch werk. Hun werknemers noemen zichzelf Exellysts: zeer effectieve en gelukkige professionals, die down-to-earth zijn, gemotiveerd en toegewijd aan de job.

Exellys is ontstaan in 2014 en staat erop om aan de frontlinie te staan van verandering. Ze creëren een inspirerende werkomgeving voor de crème de la crème van jonge IT’ers, wetenschappers en ingenieurs zodat zij kunnen uitgroeien tot getalenteerde en gelukkige professionals. Door hen voor te bereiden op nieuwe technologieën en deze technologische veranderingen te anticiperen, leiden ze het nieuwe talent op zodat zij later aan de slag kunnen gaan bij topbedrijven zoals AtlasCopco, Belfius en Umicore.

We zeiden het eerder al: hun website is écht heel cool. Denk aan de toekomst, denk aan vernieuwing, denk gewoon nóg groter dan je al dacht. Neem zeker dus eens een kijkje op www.exellys.com, het voelt zoals tijdreizen naar de toekomst.

Nadat ze bij Exellys de juice shots van The Growth Revolution met goesting hebben opgeslokt is het aan hen om de Gingerwald trein naar de volgende halte te sturen. Zij kiezen hiervoor Delen Private Bank, dus onze trein rijdt rustig voort.

Choo, choo, choo.

 
Jan VerhoevenComment