Wat doet Gingerwald eigenlijk?!

 
Gingerwald box - bedrijfscadeau
 
 

Wat doet Gingerwald?

Gingerwald maakt juice for people that don’t do juice. Maar daarover meer later.

Gingerwald is ontstaan als een B2B juice-leverancier.

We maken cold-pressed, raw juice shots in het atelier in Lier met onze machtige juice pers. Dit is een machine met een kracht van meer dan 9 ton waarmee we groenten, kruiden en fruit platwalsen. Hoe we onze juice shots van het veld tot bij jou krijgen? Dat lees je op deze pagina.

We bottelen al dat sap in shots van 100 ml, lekker gemakkelijk om binnen te krijgen dus. Daarna gaan we op pad naar onze klanten zoals LDV United, Claeys & Engels en Baloise. Daar staat dan onze juice corner, een omgebouwde frigo volledig in steigerhout en gepimpt met een tablet. Op die tablet kan je bijvoorbeeld de juices of the day en hun ingrediënten bekijken en het WiFi slot van de koelkast openen. We leveren steeds 3 verschillende smaken en dat 2 keer per week.

Maar die sapjes zijn uiteindelijk niet hét belangrijkste. Met onze juice for people that don’t do juice willen we vooral de non-health guru’s overtuigen dat gezond doen niet zo moeilijk is. Shotje binnen, en klaar. Zo hebben al die drukke kantoormensen snel weer tijd om te tikkeltokkelen op de computer en überbelangrijke meetings te houden! Dat overtuigen doen we niet door met het vingertje te wijzen en te zeggen dat je moet stoppen met pizza eten en meer groentjes en fruit moet binnenkrijgen. Het is belangrijk om de keuze open te laten, en van dat juice shotje gewoon de meest plezante keuze te maken.

Zo hebben we recent een nieuwe app gelanceerd, waar je je juices in kan tracken en de corner met een druk van de knop kan openen. Maar de meest populaire feature is 100% onze traktatie-optie. Hiermee kan je je collega’s trakteren op een juice shotje. Voor tijdens die lange meeting, of om ze te feliciteren met het binnenhalen van die klant waarvan ze zeker waren ze nooit te kunnen strikken.

Gingerwald app - juice of the day

We beseffen natuurlijk dat de harde werkers niet enkel op kantoor zitten. Daarom gaan we binnenkort van start met onze leveringen naar particulieren via verschillende afhaalpunten zoals Bistro Evarist in Lier en Arenal in Mechelen. En ook in Antwerpen borrelt er vanalles… (stay tuned).

Hoe zijn jullie op het idee gekomen?

Het idee is geboren in het brein van Gingerwald founder Jan Verhoeven die zijn dagen ooit doorkwam op Red Bulls en pizza’s. De rest van zijn verhaal lees je op de pagina Over Gingerwald.

Wil je Gingerwald echt vanbinnen en vanbuiten kennen? Je vindt vast en zeker nog enkele antwoorden op onze FAQ pagina. Of ergens anders op onze website. Curieuze-neuze-mosterdpot maar eens rond!