Bistro Evarist: Gingerwald pick-up point in de kijker

 
Bistro-Evarist11.jpeg

Lekker eten zoals bij de bomma en je thuis voelen, daar draait het om bij Bistro Evarist. Deze zaak is niet alleen een Gingerwald afhaalpunt in Lier, maar is verder ook een gezellige plek waar je terecht kan voor een snack en een fijne babbel!

Silke en Johan zijn twee sympathieke mensen met een passie voor eten en drinken. Mensen ontvangen is voor hen een feest! Zij hebben hun eethuis ‘bistro Evarist’ genoemd naar de grootvader van Silke. Want Evarist was een echte levensgenieter. Voor hem moest het vooral tof en gezellig zijn. Iets waar wij bij Gingerwald alleen maar akkoord mee kunnen gaan!

Naast genieten van het leven was Evarist bovenal een hardwerkende schrijnwerker. Daarom komt er veel hout terug in het interieur. Benieuwd hoe de bistro eruit ziet? Op hun website vind je een virtuele tour!

Wil jij ook een pakketje bij een pick-up point ophalen? Check it out op gingerwald.be/boost.

Bistro-Evarist18.jpeg