Juice for people that don't do juice
 
De sapjes zijn een echt succes! Ze maken bij alle collega’s al deel uit van de dagelijkse routine. Bij elke levering wordt er weer uitgekeken naar de nieuwe verrassende smaakcombinaties.
— Creafin NV
HEATHER_DOBSON_Gingerwald-1-2.jpg
 
 
HEATHER_DOBSON_Gingerwald-2.jpg

ONS CONCEPT

Wanneer heb jij voor het laatst op de werkvloer een portie boerenkool met rode biet en een vleugje gember binnengespeeld?

Nooit!

Daarom bestaan wij. Want wij doen zo veel meer dan gewoon juice leveren.

Onze diensten

We wilden meer doen dan enkel juice shots leveren. Daarom maakten we de Gingerwald juice corner, een steigerhouten prachtding dat we bij jou op de werkvloer komen installeren. In ditzelfde steigerhout kunnen we ook jouw (toekomstige) klanten in de bloemetjes, of in de sapjes, zetten met een Gingerwald gift box. Op je corporate events zorgen we dan weer voor de meeste juicy conversation starter.

In de shotlight

Deze week in de shotlight: een geslaagde crowdfunding!

Wat vind je daar verder terug? Onze nieuwe Gingerwallies, de route van de Gingerwald trein (en wat de Gingerwald trein eigenlijk is) en natuurlijk veel, veel meer.

Heb je de app al?

Track en trakteer met de Gingerwald app.

Wie was deze maand de Spinaziekoning? Kan je je gemberrecord breken? Of ben je hier gewoon om een shotje te trakteren aan je bekaterde collega?

Download de app. Het is daar best plezant!

Gingerwald%2Bcorner-064.jpg
Gingerwald-004.jpg

Juice shots bij jou thuis?

Krijg je maar niet genoeg van onze shotjes? Je kan ze ook bij jou thuis krijgen met onze juice delivery service voor particulieren.

Onze Gingerwallies

JUICE UP YOUR FEED. volg ons op instagram.