A Health Boosting Company
 
De sapjes zijn een echt succes! Ze maken bij alle collega’s al deel uit van de dagelijkse routine. Bij elke levering wordt er weer uitgekeken naar de nieuwe verrassende smaakcombinaties.
— Creafin NV
HEATHER_DOBSON_Gingerwald-1-2.jpg
 
 
Gingerwald+2019_c_The+Fresh+Light+090.png

ONS CONCEPT

Wanneer heb jij voor het laatst op de werkvloer een portie boerenkool met rode biet en een vleugje gember binnengespeeld?

Nooit!

Daarom bestaan wij. Want wij doen zo veel meer dan gewoon juice leveren.

Onze diensten

We wouden meer doen dan enkel juice shots te leveren. Daarom bestaat onze juice corner, een steigerhouten prachtding dat we bij jou op de werkvloer komen installeren. In ditzelfde steigerhout kunnen we ook jouw (toekomstige) klanten in de bloemetjes, of in de sapjes, zetten met een Gingerwald gift box. Op je corporate events zorgen we dan weer voor de meeste juicy conversation starter.

In de shotlight

Deze week in de shotlight: onze ervaring als catering op een HackerX event.
Wat is dat en waarom stonden we daar? Lees het in onze blog.

Verder daar terug te vinden: nieuwe Gingerwallies, de route van de Gingerwald trein (en wat de Gingerwald trein eigenlijk is en natuurlijk veel, veel meer).

Heb je de app al?

Track en trakteer met de Gingerwald app.

Wie was deze maand de Spinaziekoning? Kan je je gemberrecord breken? Of ben je hier gewoon om een shotje te trakteren aan je bekaterde collega?

Download de app. ‘t Is daar best plezant.

Gingerwald corner-064.jpg
Gingerwald-004.jpg

Juice shots bij jou thuis?

Krijg je maar niet genoeg van onze shotjes? Je kan ze ook bij jou thuis krijgen met onze juice delivery service voor particulieren.

Onze Gingerwallies

JUICE UP YOUR FEED. volg ons op instagram.