Gingerwald blogged/blogt(?) erop los

 
gingerwald office-019.jpg

Hey, hallo daar en welkom op de enige echte Gingerwald blog.

Waarom een blog?

We hebben zo veel om te vertellen en al die kortstondige social media posts zijn lang niet genoeg om om ons verhaal op te doen. Dit wordt dus echt een plek waar we je behind-the-scenes nemen, je meer te weten kan komen over onze Gingerwallies, de laatste sappige nieuwtjes en zelfs heel wat video content.


Jaja, we bekijken het groots bij Gingerwald, maar vooral outside of the box. Want enkel bij onze juice corners denken we graag inside the box. Knipoog, knipoog.

Stay up to date

Benieuwd naar onze volgende blogposts? Je kan je altijd inschrijven op onze nieuwsbrief, daarin linken we telkens naar onze laatste nieuwtjes. Vers van de pers, als het ware! Op onze website vind je meestal ook de meeste recente blogpost in onze shotlight.

Gezonde groetjes en tot de volgende,

Het Gingerwald team.