Gingerwald corner-053.jpg

Bringer of juice & Happiness

Enthousiaste Gingerwald-hero-on-the-road gezocht om twee halve dagen per week (maandagochtend en woensdagnamiddag) onze juice-shots tot bij onze Gingerwallies te brengen!

Ben jij die persoon die:

  • graag al eens een toertje in de wagen doet

  • ondertussen de mogelijkheid wil hebben om zijn lievelingsnummers luidkeels mee te zingen zonder iemand anders er last van heeft?

  • graag een babbeltje doet met secretaresses, receptionistes of portiers

  • graag een centje wil bijverdienen?

Geef dan zeker een seintje via hello@gingerwald.be .

Gingerwald-006.jpg

producer of juice & happiness

Handige Gingerwald-juicer gezocht om twee halve dagen per week mee te helpen om onze verse groenten, kruiden en fruit om te toveren tot puur natuur koudgeperste juice-shots. 

Ben jij die persoon die:

  • graag bezig is met gezondheid en gezonde producten

  • er plezier in kan scheppen om van A tot Z mee te werken aan het wassen van de ingrediënten, koudpersen en bottelen van het sap en word je 'ZEN' bij het zien van de afgewerkte juice-shots

  • en jawel, ook hier graag een centje wil bijverdienen?

Laat dan zeker iets weten via hello@gingerwald.be en we babbelen verder!

 

gingerwald office-019 copy.jpg

marketing wizard

Marketing wizard die ons durft te vertellen hoe we het dan wél moeten doen. Gingerwald is samen met Crowdfilms op zoek naar een m/v Growth Hackende Marketeer met de nodige dosis ‘wittiness’. Wil je deel uitmaken van twee start-up teams midden in een prille doch boostende groeifase, stuur ons dan zeker een teaser via mail.

Voor meer details omtrent onze decadent veeleisende functie- beschrijving, check: https://www.gobirdhouse.com/vacature/digital-marketeer-crowdfilms-gingerwald

36617957_1869176016478179_8218489099934236672_n.jpg

Partner in crime:

Allround Gingerwallie, aka, bringer & producer of juice &  happiness & lots more

Ben je op zoek naar een part-time job (of full-time naar einde van 2018 toe), en lijken de bovenste twee beschrijvingen je wel wat? Heb je daarbij nog extra energie en zin om ons verder bij te staan in andere taken (administratie, sales, leverancierscontracten), en durf je meedenken om ons concept continue te helpen verbeteren?

Eén adres: hello@gingerwald.be en we bespreken de snode plannen verder bij pot en pint, … of koffie, …. of juice ,…